портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено нараду щодо дотримання вимог ведення діловодства під час воєнного стану

Опубліковано 06 квітня 2023 року, 15:44

06.04.2023 під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної проведено робочу нараду з питань організації діловодства та проведення перевірки наявності справ діловодного та архівного фондів структурних підрозділів облдержадміністрації після переміщення у безпечні регіони України. В нараді прийняли участь керівники структурних підрозділів та відповідальні за службу діловодства та архівний підрозділ установ.

Під час онлайн наради обговорено результати аналізу дотримання структурними підрозділами ОДА нормативних вимог в організації ведення діловодства після переміщення, акцентовано увагу на проблемних питаннях та презентовано шляхи їх подолання на досвіді роботи держархіву області.

Крім того, розглянуто питання проведення звіряння наявності евакуйованих установами справ у минулому році. Обговорено алгоритм роботи та анонсовано проведення навчання членів робочих груп, які будуть здійснювати перевіряння документів діловодного та архівного фондів структурних підрозділів облдержадміністрації.