портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено нараду щодо реалізації плану заходів національно-патріотичного виховання у Донецькій області у 2023 році

Опубліковано 27 лютого 2023 року, 20:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

27 лютого заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна провела робочу нараду з працівниками управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації щодо реалізації плану заходів національно-патріотичного виховання у Донецькій області у 2023 році. На нараді була присутній радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук.

Було обговорено заходи, що проводитимуться в області з нагоди відзначення державних свят, пам’ятних дат та ювілеїв, заходи, які планується провести спільно з пластовими й скаутськими організаціями та іншими інститутами громадянського суспільства. Заплановано розміщення на офіційних сайтах та у соціальних мережах інформації про видатних постатей та важливі події українського державотворення. Окреслено роботу щодо подолання історичних міфів, що просуваються російською пропагандою, шляхом реалізації проєкту «АнтиМіф». 

Окрему увагу приділено заходам національно-патріотичного виховання на деокупованих територіях Донецької області. 

Визначено, що в умовах воєнного стану потребують оновлення форми та методи роботи. З метою індивідуального підходу до заходів національно-патріотичного виховання у територіальних громадах області Донецькими обласним дитячо-молодіжним центром систематично розробляються і розповсюджуються відповідні методичні рекомендації щодо проведення заходів у онлайн та офлайн форматах та з урахуванням труднощів із доступом до мережі Інтернет на певних територіях області. 

Зазначено, що представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання входять до робочої групи Міністерства молоді та спорту України  щодо підготовки проєктів Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності та Державної цільової програми з утвердження української національної та громадянської ідентичності. 

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання облдержадміністрації запрошує представників інститутів громадянського суспільства долучатися до реалізації заходів національно-патріотичного виховання у Донецькій області. Свої пропозиції громадські організації та ініціативні групи можуть надсилати на електронну адресу управління [email protected]

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації