портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено онлайн-нараду з питань улаштування захисних споруд цивільного захисту у закладах освіти області

Опубліковано 06 травня 2023 року, 19:29 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Під головуванням заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної проведено чергову робочу онлайн-нараду з питань улаштування захисних споруд цивільного захисту / найпростіших укриттів у закладах освіти області за участі заступників голів райдержадміністрацій, районних військових адміністрації, військових адміністрацій населених пунктів Донецької області з соціально-гуманітарних питань, керівників органів управління освітою територій можливих бойових дій.

Розглянуто аналітичну інформацію департаменту освіти і науки облдержадміністрації щодо забезпечення закладів освіти області укриттями для учасників освітнього процесу.

Обговорено хід реалізації запланованих військовими адміністраціями населених пунктів області заходів з улаштування захисних споруд цивільного захисту / найпростіших укриттів у 2023 році.

Так, розпочато реалізацію заходів у 15-ти закладах загальної середньої освіти Добропільської, Мирноградської, Селидівської, Покровської міських, Олександрівської, Іллінівської селищної та Криворізької сільської територіальних громад.

Окрім цього, розглянуто питання щодо підготовки проєктів, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, реставрацією та капітальним ремонтом захисних споруд цивільного захисту у закладах загальної середньої освіти відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 № 419 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти».

Згідно із зазначеною постановою Донецькій області у 2023 році передбачено 23 624,00 тис. грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації