портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено робочу нараду з питання розширення роботи гуманітарних штабів (хабів)

Опубліковано 02 березня 2023 року, 14:17

Під головуванням заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної проведено робочу нараду з питання розширення роботи гуманітарних штабів (хабів) для мешканців області, які вимушені були покинути домівки та наразі перебувають на підконтрольній Україні території.

Цільова аудиторія – заступники голів територіальних громад області, які опікуються соціально-гуманітарними питаннями; керівники структурних підрозділів у сферах освіти, культури, соціального захисту, сім’ї та молоді.

Під час наради презентовано роботу освітніх, культурних та гуманітарних штабів (хабів), основні напрямки їх діяльності. Обговорено алгоритм створення осередків допомоги переселенцям, необхідне оснащення. Зосереджено увагу на необхідності залучення молоді до заходів з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

«Кожен із нас, тут присутніх, зацікавлений у тому, щоб після Перемоги України мешканці області повернулися у рідні міста та містечка, і разом з нами відбудовували рідну Донеччину. Так обов’язково станеться, якщо сьогодні ми докладемо максимум зусиль у напрямку підтримки родин наших земляків», – зауважила Юлія Костюніна.