портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено робочу зустріч з питань формування плану заходів / проєктів з улаштування укриттів у закладах освіти на деокупованих територіях

Опубліковано 21 червня 2023 року, 20:20 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Під головуванням заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної проведено робочу зустріч з військовими адміністраціями деокупованих Лиманської та Святогірської міських територіальних громад з питань формування плану заходів / проєктів з улаштування укриттів у закладах освіти.

Обговорено питання комісійного та технічного обстеження пошкоджених будівель закладів освіти, планування заходів з улаштування укриттів із врахуванням фактичного контингенту дітей та педагогічних працівників на території громад, організації роботи освітніх консультаційних пунктів.

Юлія Костюніна акцентувала увагу на необхідності чіткого визначення першочерговості реалізації заходів / проєктів з урахуванням реальних термінів та можливостей залучення фінансових ресурсів.

Довідково: на території Лиманської та Святогірської територіальних громад з початку деокупації працювало 14 освітніх консультаційних пунктів, у яких мали змогу отримати консультації більше 500 учнів.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації