портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено семінар–нараду з керівниками гуманітарних штабів

Опубліковано 09 листопада 2022 року, 22:02 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Облдержадміністрацією 09.11.2022 проведено семінар–нараду з керівниками гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги) на тему «Реалізація сімейної політики на базі гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги)».

До участі у семінарі приєднались 24 представника гуманітарних штабів (хабів, центрів підтримки та надання гуманітарної допомоги) та облдержадміністрації.

Державна сімейна політика є важливим політичним інструментом впливу на забезпечення сприятливих умов для всебічного розвитку сім'ї та її членів, найповнішу реалізацію сім'єю своїх функцій і поліпшення її життєвого рівня, підвищення значення сім'ї як основи суспільства. Під час семінару–наради фахівцями управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації були розглянуті основні аспекти сімейної політики.

Актуальною темою на сьогоднішній день також є захист прав жертв домашнього насильства та торгівлі людьми. Керівникам гуманітарних штабів було рекомендовано розмістити на стендах у приміщеннях інформацію з контактами телефонів, за якими можна звернутися у випадках виявлення насильства, і яку допомогу від держави можна отримати.

Також в ході проведення семінару учасники заходу мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації