портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено стратегічну сесію та презентацію нового підходу реалізації програми «Молодіжний працівник»

Опубліковано 23 березня 2023 року, 18:51 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

23 березня працівники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації взяли участь у стратегічній сесії та презентації нового підходу реалізації програми «Молодіжний працівник».

Оновлений механізм реалізації програми «Молодіжний працівник» в умовах війни напрацьовано Міністерством молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні, Програмою USAID DOBRE.

Під час заходу було презентовано проєкт професійного стандарту «Фахівець з питань молоді (молодіжний працівник), дослідження про результати підтримки розвитку молодіжної роботи в територіальних громадах, дослідження про стан та перспективи розвитку програми «Молодіжний працівник» та нову архітектуру програми «Молодіжний працівник».

Реалізація Програми «Молодіжний працівник» розпочалася у 2014 році за підтримки Програми розвитку ООН України та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Впровадження Програми «Молодіжний працівник» в Україні – це унікальна можливість підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю, що сприятиме збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики, та посилить на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

Більше про історію молодіжної роботи, зокрема програми «Молодіжний працівник» дізнайтесь на  сайті: https://bit.ly/3YAyhY9

За матеріалами  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації