портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Привітання Павла Жебрівського з Днем журналіста

Опубліковано 06 червня 2018 року, 07:59

Шановні журналісти!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем журналіста України!

Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вирій подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини. Ви робите непросту, але дуже цікаву справу – надаєте людям інформацію про все, що відбувається: у Донеччині, Україні та в цілому світі.

Завдяки вам мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну і правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашої області. На вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

У найскладніший період для нашої держави – агресії Росії, інформаційної та реальної війни – ви стали на захист незалежності, неподільності, суверенності нашої держави. Не зброєю, а словом навчилися боронити цілісність інформаційного простору України.

 Бажаю вам невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай події, які вам доведеться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, а газетні статті та телевізійні репортажі – яскравими. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками. Слава Україні!

З повагою,

Голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації    Павло Жебрівський