портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ракетний удар по Краматорську: станом на 02:00 відомо про трьох загиблих, рятувальна операція продовжується

Опубліковано 02 лютого 2023 року, 03:51

Продовжується рятувальна операція та розбір завалів зруйнованого будинку у Краматорську. Станом на 02:00 відомо про 3 загиблих та 8 поранених цивільних, повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Росіяни вдарили по Краматорську близько 22-ї години 1 лютого. За попередньою  інформацією, Іскандером. Зруйнували житловий будинок у самому центрі міста. 

За оперативною інформацією, під завалами може бути ще щонайменше дві людини. 

- Цей злочин російських окупантів проти цивільного населення - чергове свідчення того, що перебувати на території Донецької області вкрай небезпечно. Тим більше, повертатися тим, хто виїхав до інших областей України, - наголосив очільник області. - Подбайте про себе і своїх близьких. Зберегти життя - це зараз першочергове завдання. 

Доповнено

"Війська рф поцілили в житловий сектор міста ракетою "Іскандер-К". Пошкоджено щонайменше 8 багатоквартирних будинків, з них один повністю зруйновано. Попередньо відомо про 3 загиблих  цивільних мешканців і 20 поранених... Правоохоронці  евакуюють людей до місцевої школи, де розгорнуто пункт прихистку", - повідомили в поліції Донецької області.

"В результаті проведення аварійно-рятувальних робіт врятовано з-під завалів 2 людей, вилучено з-під завалів тіла 3 загиблих осіб. Поранень зазнали 21 людина. Роботи тривають", - інформує Головне управління ДСНС у Донецькій області.