портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ранкове зведення від штабу Операції об'єднаних сил

Опубліковано 24 грудня 2020 року, 08:18 , Операція Об'єднаних сил

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 24 грудня 2020 року

Протягом минулої доби, 23 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» на Приазов’ї поблизу Водяного ворог відкривав неприцільний вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів. В напрямку українських позицій неподалік Талаківки, окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки противник відкривав вогонь у бік наших позицій з ручного протитанкового гранатомета. 

Постріли російсько-окупаційних військ не несли загрози життю та здоров’ю наших захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед українських військовослужбовців бойових втрат та поранень немає. 

Від початку поточної доби, 24 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. 

Так, минулої доби, 23 грудня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 89 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5127 транспортних засобів та 4866 осіб. Також було затримано 6 осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1210 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 722 особи.

Слава Україні!


Інші новини за темою