портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Реалізовано програму “Молодіжний працівник” для спеціалістів Донеччини у м. Вінниця

Опубліковано 20 березня 2023 року, 13:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

17-19 березня 2023 року у м. Вінниця Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром було проведено для молодіжних лідерів та лідерок, представників та представниць громадського та державних секторів по роботі з молоддю з Донецької, Вінницької, Тернопільської областей триденний тренінг за програмою «Молодіжний працівник».

Впровадження програми «Молодіжний працівник» в Україні – це унікальна можливість підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю, що сприятиме збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики, та посилить на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

Протягом усього тренінгового інтенсиву учасники та учасниці тренінгу підвищували свої теоретичні знання та практичні навички щодо формування та реалізації обґрунтованої молодіжної політики. Під час тренінгу учасники та учасниці ділилися своїм досвідом по роботі з молоддю у гуманітарних хабах підтримки ВПО, молодіжних центрах та відділах.

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» було проведено Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром, за сприянням управління сім'ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації та за фінансової підтримки ГО “Дівчата”

За інформацією управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації