портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рейд щодо перевірки COVID-сертифікатів відбувся у Слов'янську

Опубліковано 04 листопада 2021 року, 18:10

Рейд щодо перевірки COVID-сертифікатів відбувся крамницями та закладами харчування у Слов'янську сьогодні, 4 листопада. 

До комісії увійшли правоохоронці та представники Донецької облдержадміністрації. Нагадаємо, спеціальні робочі групи у регіонах, де встановлено червоний рівень епіднебезпеки,  проводять перевірку дотримання протиепідемічних норм та заходів щодо стримування COVID-19.  Йдеться  про перевірку дотримання протиепідемічних правил,  дотримання маскового режиму тощо.

COVID-сертифікати перевіряють як у паперовому вигляді, так і у додатку «Дія».  Підроблені довідки про вакцинацію цього разу не виявили. 

У сфері торгівлі та обслуговування на прохання продемонструвати  COVID-сертифікат реагують по-різному.  Більшість з тих, до кого сьогодні завітали з перевіркою, ставляться до рейдів з розумінням, бо хочуть працювати попри запровадження «червоної зони» карантину, а себе убезпечити вакцинацією від тяжкого перебігу хвороби. 

Нагадаємо, з 18 жовтня рейдовими групами перевірено 9 262 суб’єкти господарювання у Донецькій області, за добу – 553. За період карантину у «червоній зоні» складено 1030 адміністративних матеріалів, за останню добу – 82. 

Інші новини за темою