портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робоча зустріч з питань підтримки безробітних переселенців: співпраця Донецької обласної служби зайнятості та Польської гуманітарної акції

Опубліковано 10 липня 2024 року, 15:40 , Донецький обласний центр зайнятості

10 липня в.о.директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова провела робочу зустріч з представником польської гуманітарної організації "Польська гуманітарна акція" (ПГА) Максимом Мачулою. Її метою стало обговорення можливостей співпраці з надання комплексної підтримки клієнтам служби зайнятості області, які постраждали під час збройної агресії.

Учасники проаналізували актуальні потреби пошукачів роботи та визначили можливі напрямки взаємодії з розвитку та підтримки підприємництва, надання психологічної та соціальної допомоги у гуманітарних центрах організації, інформаційної підтримки, проведення спільних заходів, обмін досвідом та кращими практиками.

Сторони висловили переконання, що співробітництво Донецької обласної служби зайнятості та Польської гуманітарної акції допоможе постраждалим під час збройної агресії жителям Донецької області знайти роботу та інтегруватися в українське суспільство, та домовились про складання меморандуму про співпрацю.