портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робочою групою з опрацювання проблем щодо встановлення автономного опалення у Часів Ярі проведено вибіркове обстеження квартир

Опубліковано 23 лютого 2021 року, 17:29

Робочою групою з опрацювання проблемних питань щодо встановлення  автономного опалення  у Часів Ярі проведено вибіркове обстеження квартир, враховуючи ідентичність озвучених містянами проблем. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні робочої групи 22 лютого.  

Зокрема, мешканці скаржаться на великі рахунки за газ, роботу газового лічильника, недостатню потужність котлів тощо. 

За підсумком обстеження складений протокол  і голова робочої групи надав голові Донецької облдержадміністрації, керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Павлу Кириленку  інформацію щодо наявних проблем, причин їх виникнення та пропозицій щодо їх усунення. 

Від участі в обстеженні квартир спільно з робочою групою відмовилися голова Часовоярської міської ради Дмитро Верзілов та член громадської ради Донецької ОДА Олексій Варава (з окремою думкою). Це зафіксовано у протоколі засідання.

Нагадаємо, ПАТ «Часовоярський вогнетривкий комбінат» припинив опалювати 35 житлових будинків у Часів Ярі. Часівярська міська рада прийняла рішення про відключення споживачів від мереж централізованого опалення і звернулось до голови облдержадміністрації, керівника обласної військово - цивільної адміністрації з проханням щодо виділення коштів з обласного бюджету на переведення мешканців 35 будинків на індивідуальне опалення. Головою облдержадміністрації, керівником обласної військо - цивільної адміністрації Павлом Кириленко було прийнято рішення про обладнання цих  будинків  індивідуальним опаленням коштом обласного бюджету. Після реалізації проєкту місцеві мешканці озвучили низку проблемних питань, пов’язаних зі встановленням автономного опалення.   Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко  наказав створити робочу групу із представників департаменту житлово-комунального господарства ОДА та усіх сторін, задіяних у реалізації проєкту встановлення індівудального теплопостачання, з метою опрацювання проблемних питань у Часів Ярі.