портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Робота для тебе»: ярмарок вакансій у Донецькій області

Опубліковано 24 вересня 2024 року, 16:14 , Донецький обласний центр зайнятості

Справжнім прикладом співпраці держави, бізнесу та громадян став масштабний ярмарок вакансій «Робота для тебе: ти потрібен!», який організували сьогодні фахівці служби зайнятості Донеччини.

Захід зібрав понад 300 шукачів роботи та провідних підприємств регіону і став активною платформою для взаємодії роботодавців та безробітних, відкриваючи нові можливості для працевлаштування.

Підприємства: ТДВ «Шахта «Білозерська», ТОВ «Нова пошта», ТОВ «Хлібний дім Київ Бейкері», Батальйон патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ Управління патрульної поліції в Донецькій області ДПП та інші, представили широкий спектр вакансій для фахівців різного профілю - від гірників та електромонтерів до пекарів та кондитерів.

Особливий попит мали вакансії слюсарів підземних, машиністів підземних установок, гірників на допоміжних роботах в шахтах, електромонтерів з ремонту та обслуговування електрообладнання, комплектувальників та поліцейських.

Крім можливості безпосередньо поспілкуватися з представниками підприємств та дізнатися деталі про вакансії, учасники ярмарку отримали консультації щодо можливості отримання коштів від держави в рамках програми «єРобота» для розвитку власної справи.

Для 39 шукачів роботи узгодили співбесіди безпосередньо на підприємствах.

Робота, спрямована на подолання безробіття та створення нових робочих місць в регіоні, триває.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.