портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Робота твоєї мрії поруч» - онлайн-ярмарок вакансій у Краматорську

Опубліковано 23 травня 2024 року, 11:20 , Донецький обласний центр зайнятості

Одним із дієвих інструментів працевлаштування безробітних є проведення ярмарків вакансій. Це вигідна платформа для налагодження прямого контакту шукачів роботи і роботодавців, яка значно підвищує шанси на успішне працевлаштування.

22 травня фахівці Краматорського міського центру зайнятості провели онлайн-ярмарок вакансій «Робота твоєї мрії поруч».  Захід об'єднав понад 70 шукачів роботи з роботодавцями різних галузей, таких як промисловість, освіта, торгівля, фінанси та військова справа.

Працювали дві тематичні локації. На першій учасники познайомилися з роботодавцями, їх діяльністю та вакансіями, переглянули презентаційні матеріали, дізналися про умови праці та рівень зарплати, та поспілкувалися з представниками підприємств.

На другій локації присутні отримали корисні поради щодо успішного проходження співбесіди з потенційним працедавцем. Учасники дізналися, як правильно себе презентувати та яких помилок не варто допускати, адже від цього на пряму залежить подальше працевлаштування.

За результатами ярмарку 23 учасники отримали запрошення на співбесіду безпосередньо на підприємства для вирішення питання працевлаштування.