портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Російська армія здійснює цілеспрямовані атаки на цивільну інфраструктуру Донеччини

Опубліковано 02 травня 2022 року, 21:36

Росіяни щодня здійснюють цілеспрямовані атаки на міста Донецької області та їхніх жителів.  Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Зокрема, ворог активно обстрілює Очеретинську громаду. Лише протягом двох останніх днів вогнем рашистів знищені фельдшерсько-акушерський пункт у селищі Красногорівка, кав’ярня та три житлових будинки в Очеретиному, внаслідок обстрілу знеструмлено 4 села», - написав очільник області.  

Під ударами також Авдіївська громада: за сьогодні у самій Авдіївці зруйновано житловий будинок та перебито постачання електрики.

Під постійним вогнем російських окупантів Вугледар, Мар'їнка, Красногорівка, Лиман. 

Ворог застосовує артилерію, авіацію, фосфорні боєприпаси, обстрілюючи не лише міста, а й невеличкі селища. Щодня надходить інформація про вбитих та поранених цивільних. 

«Тож кожен, хто досі залишається у Донецькій області, наражає себе на небезпеку стати черговою жертвою російської армії.  Тому я вкотре прошу: евакуюйтеся! Всі, хто не задіяний у роботі критичної інфраструктури, має переміститися у більш безпечні області України.  Для цивільних головне - зберегти своє життя. Про решту подбає українська армія», - закликав Павло Кириленко.  

На фото: руїни, на які перетворює російська армія населені пункти Донеччини.