портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Росіяни пошкодили обстрілами 27 будинків у невеличкому селищі Ласточкине

Опубліковано 28 квітня 2022 року, 11:21

Двадцять сім будинків тільки в одному невеличкому селищі Ласточкине Очеретинської громади пошкодили росіяни обстрілами 27 квітня. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Три з цих будинків зазнали прямого влучання снарядів.

«Постійно продовжуємо евакуацію мешканців громади та підтримуємо умови для життя тих, хто досі залишається на місці.   Підтримуємо людей гуманітарною допомогою, за можливості, відновлюємо пошкоджені росіянами електромережі, газогони та водогони. Активні бойові дії ще триватимуть, тому важливо, щоб якомога більше людей покинули лінію фронту та Донецьку область загалом», -  написав очільник області. 

Нагадаємо, за інформацією Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України,  усі громади Донецької та Луганської областей увійшли до Переліку територіальних громад, що розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні). Тож з 1 травня внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у громадах Донецької та Луганської областей, гарантовано отримають грошову допомогу від держави.

На фотографіях – наслідки вчорашніх  обстрілів Очеретинської громади.