портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розвиток бізнесу завдяки державній підтримці

Опубліковано 12 червня 2024 року, 14:51 , Донецький обласний центр зайнятості

Підприємиця з Дружківки Олена Констянтинова, отримавши мікрогрант за програмою «Власна справа», змогла розширити та удосконалити свій бізнес.

Олена займається підприємницькою діяльністю у сфері торгівлі продовольчими товарами. Дізнавшись про можливість отримати грантові кошти від держави, вона вирішила подати заявку на участь у програмі «Власна справа».

Під час підготовчого етапу Олена тісно співпрацювала з фахівцями Дружківського міського центру зайнятості. Вони надали їй консультації щодо участі у програмі, допомогли у складанні бізнес-плану, а також підібрали необхідний персонал після отримання мікрогранту.

Після успішного проходження співбесіди Олена отримала грантові кошти, які вона витратила на нове обладнання. Зокрема, вона закупила холодильні вітрини, кондиціонер, обробний стіл, мийку та інше. Також частину коштів підприємиця витратила на закупівлю продукції та оренду приміщення.

«Підтримка держави дуже своєчасна, коли прагнеш розвиватися далі», – наголошує Олена.

Згідно з умовами договору Олена створила нові робочі місця та вже працевлаштувала пошукачів роботи, які перебували на обліку в центрі зайнятості.

Окрім того, жінка планує долучитися до інших програм підтримки підприємців. Вона вже подала заявку на компенсацію за працевлаштування безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.

Якщо у вас є цікаві бізнес-ідеї, запрошуємо взяти участь у грантовій програмі «Власна справа» та розпочати або масштабувати свій бізнес. 

Докладно про послугу: https://www.dcz.gov.ua/people/micro

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.