портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розвиток і впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери Міністерством соціальної політики України

Опубліковано 17 березня 2023 року, 12:24 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

15 березня 2023 року проведено зустріч з заступниками голів обласних військових адміністрацій по цифровій трансформації (CDTO) та з питань соціального захисту населення з питання «Розвиток і впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери: ключові концепції, результати і плани», повідомляє департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

У зустрічі взяли участь заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації (CDTO) Максим Сандига та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

На нараді презентовано ключові концепції, результати та плани розвитку Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). 

Обговорено питання щодо єдиного соціального реєстру, уніфікованого процесу соцпідтримки, інформаційного обміну та верифікації, роботи соціальних сервісів на порталі і в застосунку Дія, централізації соціальних допомог; упровадження  реєстру надавачів і отримувачів соціальних послуг та кейс-менеджменту, роботи центрального банку проблем з інвалідністю тощо.

Одночасно розглянуто шляхи вирішення проблемних питань  та недоліків ЄІССС.

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації