портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Руки, що відбудовують: проєкт "Армія відновлення" працює на Донеччині

Опубліковано 13 вересня 2024 року, 09:25 , Донецький обласний центр зайнятості

Проєкт "Армія відновлення" на Донеччині, де майже кожного дня війна проносить руйнування та страждання, став справжнім рухом, що об'єднав тисячі людей, які прагнуть відновити свій рідний край.

Пошукачі отримують тимчасову зайнятість та виконують різні види робіт. Найчастіше вони займаються відновленням пошкодженого майна, облаштуванням приміщень під укриття, наданням допомоги населенню, насамперед, людям з інвалідністю, громадянам похилого віку тощо. Крім цього, багато учасників долучаються до розподілу та доставки гуманітарної допомоги тим, хто її найбільше потребує.

З моменту дії проєкту за кількістю залучених до суспільно корисних робіт громадян Донеччина займає одну з провідних позицій серед інших областей України. Загалом для участі у таких роботах було видано 21,8 тис. направлень.

Довідково: Проєкт «Армія відновлення» запроваджений Урядом восени 2022 року. В рамках цієї програми людям, які тимчасово втратили роботу, надається можливість долучитись до виконання суспільно корисних робіт та отримувати за це оплату від держави у розмірі щонайменше 8000 грн за повний місяць. Цей вид зайнятості зараховується до страхового стажу та забезпечує усі соціальні гарантії трудового законодавства. Докладніше за посиланням: https://bit.ly/4emc0WV

Запрошуємо бажаючих приєднатись до «Армії відновлення», адже це чудовий шанс для людей, які тимчасово залишились без роботи, покращити своє фінансове становище та надати користь країні.

За консультаціями щодо участі в проєкті звертайтеся до фахівців центру зайнятості https://bit.ly/3oSCie0 або телефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно 0-800-33-61-67.