портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рятувальники Донеччини одержали державні та відомчі нагороди

Опубліковано 21 вересня 2022 року, 12:44

Рятувальники Донеччини одержали державні та відомчі нагороди. З нагоди нещодавнього професійного свята керівництво МВС та ДСНС нагородило тих, хто особливо відзначився під час воєнних дій і, зокрема, на розмінуванні визволених територій. 16 рятувальників одержали відзнаки від МВС, ще 17 — відзнаки від ДСНС.

Церемонія нагородження відбулась під час візиту на Донеччину заступника Міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна та головиа Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Крука, які відвідали пожежно-рятувальні частини в Краматорську та Бахмуті, що неодноразово потрапляли під ворожий вогонь окупантів.

Також рятувальникам було вручено ключі від двох санітарних автомобілів та двох автоцистерн для підвозу питної води, які будуть використовуватись для надання допомоги місцевому населенню.

- Впродовж усіх восьми з половиною років, що триває війна, рятувальникам на Донеччині та Луганщині діставалась найважча і найвідповідальніша робота. А працювати тут зараз — це постійне випробування для моральних і фізичних сил, - наголосив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. - Дякую всім, хто з цим випробуванням справляється! Ви — гідні своїх нагород!