портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рятувальники Донеччини проводять позапланові перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей

Опубліковано 20 грудня 2019 року, 11:54 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Інспекторський склад Головного управління ДСНС України у Донецькій області здійснює позапланові перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей, зокрема навчальні заклади, комунальні та державні підприємства, торгово-розважальні центри тощо.

19 грудня представники Головного управління перевіряли один із торговельно-розважальних центрів у м. Краматорськ. Рятувальники оцінювали роботу адміністрації об’єкту щодо забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки, працездатність автоматичних систем виявлення та гасіння пожежі на її початковій стадії, справність внутрішнього протипожежного водопроводу та комплектування пожежних кранів рукавами та стволами, працездатність систем аварійного освітлення евакуаційних виходів, димовидалення та оповіщення відвідувачів тощо.

Рятувальники оглядали шляхи евакуації на предмет наявності перешкод для громадян, що можуть завади їм швидко залишити небезпечне приміщення у випадку надзвичайної події, перевіряють кожен вогнегасник – чи достатній тиск у ньому, чи потрібно його перевірити або провести технічне обслуговування.

Подібні заходи тривають на території усієї області. Рятувальники вже перевірили 69 дитячих садочків, 62 школи, 13 гуртожитків, 28 закладів охорони здоров’я та інше. Загалом вже перевірено 198 об’єктів.