портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рятувальники Донеччини розпочали перевірки системи пожежної безпеки освітніх та соціальних закладів

Опубліковано 12 грудня 2019 року, 09:23 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

У зв’язку із пожежею, що сталася 4 грудня у м. Одеса, на території всієї країни розпочалися перевірки об'єктів освіти, лікувальних закладів та соціальної сфери на предмет дотримання правил пожежної безпеки.

11 грудня фахівці 6-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Донецькій області здійснили перевірку дитячих садочків та шкіл у Слов’янському районі.

Під час заходу співробітники ДСНС перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання в належному стані шляхів евакуації з приміщень навчального закладу, стан утримання електрогосподарства, забезпеченість об’єкту протипожежним водопостачанням, а також перевірили наявність та працездатність наявних систем протипожежного захисту.

Крім того, під час перевірки рятувальники провели виховну роботу з дітьми та вихователями щодо профілактики виникнення пожеж від дитячих пустощів з вогнем, а також щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.