портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рятувальники ліквідовують наслідки ускладнення погодних умов

Опубліковано 12 лютого 2020 року, 12:50 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Упродовж минулої доби, у зв’язку із прогнозованим погіршенням погодних умов у вигляді поривів вітру, в деяких областях України сталося часткове пошкодження 101-ї покрівлі будівель.

Рятувальники Донеччини чотири рази допомагали водіям вантажівок, що не впоралися з керуванням у зв’язку з ускладненням погодних умов.

Разом з тим, за інформацією Служби автодоріг в Дніпропетровській області, у зв'язку із різкою зміною погодних та кліматичних умов, прийнято рішення з 08:30 11 лютого про закриття руху на ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення М-04 Південний обхід місто Дніпро км 0+000-18+000 протяжністю 18 км для всіх категорій транспорту.

Український гідрометцентр нагадує, що 11 лютого у більшості областей зберігається штормове попередження про пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах пориви вітру сягнуть 20-25 м/с.

Тож, рятувальники наголошують на посиленні заходів власної безпеки у цей період і закликають громадян без зайвої необхідності не виходити на вулицю. Необхідно також слідкувати за пересуванням власних дітей і пояснити їм, що не можна знаходитись біля дерев, стовпів, білбордів та малих архітектурних форм (металевих МАФів) у разі сильних поривів вітру.