портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рятувальники Рівненщини та Чернігівщини, які відновлювали житло у Мар’їнській громаді, отримали нагороди від Донецької ОДА

Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 12:03

Урочисте нагородження працівників ДСНС України Рівненської та Чернігівської областей, які брали участь у відновленні житлових будинків поблизу лінії розмежування у Мар’їнській громаді,  відбулось у Мар’їнці. 

Всього під час другої ротації у відновленні житла, пошкодженого у результаті російської агресії,  у  Мар’їнці взяли участь 40 рятувальників з зазначених областей.

«Від імені голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка вітаю вас із завершенням ротації та великими позитивними результатами. І влада, і мешканці області щиро вдячні вам за таку важливу роботу. Під час другої ротації вздовж лінії розмежування було відновлено більше 400 будинків, тобто 400 сімей повернулось додому. Ще раз дякую та чекаємо вас наступного року», - наголосив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Рятувальників також привітали начальник відділу ДСНС ОКП ООС Роман Шаповалов, т.в.о. начальника ГУ ДСНС у Донецькій області Вячеслав Бойцов та керівник Мар’їнської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець. Кожен співробітник ДСНС отримав нагороди та теплі слова вдячності.

Зі свого боку рятувальники подякували місцевій владі та вручили Юрію Григульцю ікону «Неопалима купина».

«За два місяці, які ми провели тут, ці місця стали рідними для нас. Ми вдячні Донецькій ОДА за постійну підтримку, а місцевій владі  - за створення комфортних умов проживання і відпочинку. Тому ми від імені Рівненського та Чернігівського управлінь ДСНС даруємо Мар’їнці ікону, яка є символом та захисницею рятувальників. Нехай Бог оберігає вас, а на цій землі якомога швидше настане мир», - сказав представник ГУ ДСНС у Рівненській області.