портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Семінар про покращення доступу дрібних фермерів до фінансів та інформації

Опубліковано 17 квітня 2019 року, 14:47 , Департамент агропромислового комплексу та земельних відносин

В області розпочато діяльність громадської організації «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба», на створення якої продовж декількох років очікували як невеликі за розміром фермерські господарства області, так і  сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, домогосподарства. 

Стартом стала участь представників сільськогосподарської дорадчої служби у спільному з проектом ФАО семінарі на тему: «Покращення доступу дрібних фермерів до фінансів та інформації», проведеному 12 квітня 2019 року в с. Гришине Покровського району за участю голів фермерських господарств, представників особистих селянських господарств та представників органів місцевого самоврядування.

Дорадником Олександром Вінюковим, директором Донецької державної сільськогосподарської дослідної станції Національної академії аграрних наук України, було поінформовано учасників семінару про наукові підходи в питаннях особливостей вирощування зернових культур в умовах нестійкого зволоження Донецької області, надано відповіді на поставлені питання.

Крім того, відбулася дискусія щодо перспектив розвитку системи інформаційно-консультаційного забезпечення аграрного виробництва регіону.