портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Шановні водії! На дорогах – місцями перемети та ожеледиця!

Опубліковано 23 січня 2019 року, 22:45 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

На Донеччині зберігається нестійка погода. Ввечері снігопади перейшли у мокрий сніг із дощем або мряку (густий дрібний дощ). Сильний вітер, що спричинив перемети на дорогах, поступово вгамовується, що дозволить пришвидшити роботи з ліквідації зимової слизькості.

Станом на 21:00 у роботах з експлуатаційного утримання автодоріг загального користування державного значення задіяно спецтехніку всіх філій підрядника ДП «Донецький облавтодор». Розгалужена мережа 7 філій (17 дільниць) підприємства по всій області дозволяє оперативно залучити необхідні людські та матеріальні ресурси для запобігання або ліквідації наслідків негоди.

На міжнародних, національних і територіальних трасах працюють більше півсотні дорожників.

Обмежень у русі немає.

УВАГА! У зв’язку з нестійкою погодою, різкою зміною опадів та коливанням температури повітря, підмерзанням асфальтового покриття та виникненням переметів і ожеледиці, Служба автомобільних доріг у Донецькій області просить водіїв перечекати негоду та по можливості утриматись від поїздок на дальні відстані.

Майданчики для відстою автотранспорту

Стаціонарні пункти обігріву (розташовані за адресами філій облавтодору  центральних баз і дільниць)

Контактні телефони та адреси електронної пошти:

Служба автомобільних доріг у Донецькій області (замовник робіт і балансоутримувач автодоріг загального користування державного значення – міжнародних, національних і територіальних доріг): (050) 450-79-98, [email protected] (диспетчер);

ДП «Донецький облавтодор» (підрядник із експлуатаційного утримання автодоріг загального користування державного значення): (0623) 52-22-55, (095) 152-53-04, [email protected] (диспетчер).

 Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області