портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Шість шкіл Донеччини стали суперфіналістами проєкту «Освітній марафон»

Опубліковано 20 липня 2020 року, 16:30

Шість шкіл з Донецької області вийшли у суперфінал проєкту «Освітній марафон».

18 липня 2020 року завершився третій інтенсив для освітян Донеччини та Луганщини в рамках проєкту «Освітній марафон», під час якого оголосили 10 суперфіналістів.

Понад сім місяців команди працювали над стратегіями своїх навчальних закладів, які допоможуть впровадити якісні зміни у школі. За цей час учасники навчились будувати стратегії, формувати ефективні комунікації з громадою, дізнались про дієві методи в інклюзивному навчанні, захистили свої проєкти та переконались, що зміни у школах - не міф, а реальність вже багатьох закладів завдяки завзяттю вчителів та керівників, партнерству з батьками та школярами.

На старті до участі у Марафоні було відібрано 60 команд, до фіналу потрапили 20 шкіл, а  суперфіналістами проєкту стали шість команд з Донеччини:

∙  Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ліцей м. Добропілля

∙  Економіко-гуманітарний ліцей №8 імені Василя Стуса Краматорської міської ради

∙  Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 56 Маріупольської міської ради

∙  Маріупольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 66 Маріупольської міської ради

∙  Нескучненська ЗОШІ-ІІІ ступенів Великоновосілківської районної ради

∙  Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 Селидівської міської ради

Всі фіналісти отримали від ініціаторів Марафону - БО «Благодійний фонд «Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), подарункові сертифікати на мультимедійне та обладнання для запису відеоуроків.

За словами організаторів, для суперфіналістів Марафон ще триває: до 1 вересня цього року вони мають розробити грантові пропозиції для отримання подальшої донорської підтримки.

«Освітній марафон» реалізується БО «Благодійний фонд «Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» в рамках проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


За матеріалами Донецького пресклубу