портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Система енергомоніторингу в бюджетних організаціях області. Практичні питання.

Опубліковано 14 березня 2019 року, 12:30 , Департамент розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації

В області починаючи з 2017 року здійснюється  робота щодо  впровадження систем енергоменеджменту та енергомоніторингу в бюджетній сфері.

Практичні питання впровадження зазначених систем були розглянуті на нараді, яка відбулася  14.03.2019. Захід був організований відділом енергоефективності та енергозбереження Департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації (далі – департамент). В заході взяли участь представники департаментів облдержадміністрації – розпорядників коштів обласного бюджету та представники компанії надавача програмного забезпечення (далі – компанія).

В ході наради виступив Безкровний О.П., начальник відділу енергоефективності та енергозбереження департаменту, який зазначив про важливість  впровадження системи енергомоніторингу в бюджетних організаціях регіону. Керівник проекту компанії  представив нові можливості роботи системи енергомоніторингу.

В ході наради також було обговорено попередні результати спільної діяльності щодо впровадження системи енергоменеджменту,  подальші завдання для енергоменеджерів департаментів, а також важливі практичні питання щодо впровадження системи  управління енергоресурсами в бюджетній сфері Донецької області.