портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Скаути привезли до Покровська Вифлеємський вогонь Миру

Опубліковано 22 грудня 2022 року, 14:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники місцевої скаутської організації доставили у громаду Вогонь Миру, який вони отримали в рамках міжнародної щорічної акції. Проходить цей захід у світі вже понад 20 років і має на меті єднання людей напередодні Різдва Христового.

 Символічний вогник представники Донецького осередку НОСУ м. Покровська передали начальнику Покровської міської військової адміністрації Сергію Добряку, повідомляє управління сім`ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

«Ми вдячні покровським скаутам за те, що вони традиційно, з року в рік, передають Вифлеємський вогонь до Покровська. Цього року він особливий. Це не просто уособлення добра, надії та любові, а й символ непереможності та єднання усього українського народу, - зауважив Сергій Добряк. - Маємо надію, що перемога буде якнайскоріше, і також буде довгоочікуваний мир в громаді та в рідній Україні».

Керівники громади подякували скаутам та їхній керівниці за велику освітню та волонтерську роботу. А привезений до міста Вогонь Миру також було передано ще й до одного з Пунктів Незламності та до храму Української православної церкви.

 Взяти часточку Вифлеємського вогню до Відня приїхали тисячі представників різних країн світу. Серед них і 35 українців. Така відповідальна поїздка у складі української делегації стала першою для покровських скаутів Олега Хоцевича та Олександри Адабаш.

Керівниця ГО «Скаути Покровська» Наталія Клімова зазначила, що відчуває гордість за своїх вихованців: «Велика подяка нашим скаутам, нашій молоді, що знайшли сили, і батькам, що знайшли ресурс, аби їхні діти змогли взяти участь у такій всесвітній акції. У нашої молоді повинно бути гідне майбутнє!».