портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба зайнятості Донеччини продовжує проводити виїзні заходи

Опубліковано 19 грудня 2023 року, 14:23 , Донецький обласний центр зайнятості

19 грудня фахівці центру зайнятості відвідали селище Ясногірка Краматорського району та надали послуги його мешканцям. Виїзний захід відбувся в рамках роботи мобільного центру зайнятості, завдяки якому спеціалісти можуть швидко дістатися місця призначення та надати повний спектр послуг в сфері зайнятості. 

До заходу долучились понад 140 місцевих жителів та переселенців. Спеціалісти надали учасникам інформацію про вакансії, розповіли про можливість профнавчання та навчання за ваучером, участі в проєкті «Армія відновлення», ознайомили з умовами надання мікрогрантів в рамках програми «Власна справа».

Також фахівці центру зайнятості поспілкувалися з місцевими підприємцями. Роботодавці отримали детальні консультації та роз’яснення щодо надання державної фінансової підтримки за працевлаштування безробітних громадян.

За результатами заходу 15 пошукачам роботи було видано направлення на працевлаштування, 12 громадян приймуть участь у суспільно корисних роботах. Також 19 осіб зацікавилися можливістю здобуття нової професії в центрах профтехосвіти державної служби зайнятості, а 23 учасників виявили бажання отримати ваучер на навчання.