портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба зайнятості Донеччини продовжує співпрацю з релокованими роботодавцями

Опубліковано 31 серпня 2022 року, 10:31 , Донецький обласний центр зайнятості

Співпраця з роботодавцями є одним з пріоритетних завдань служби зайнятості, адже саме вони підтримують економіку нашої держави і створюють робочі місця, щоби навіть в складні часи українці мали змогу стабільно працювати в тилу.

Так, фахівцями відділу взаємодії з роботодавцями Слов’янського міського центру зайнятості було проведено робочу зустріч із фізичною особою-підприємцем Ольгою Соцькою, яка в мирному Слов’янську займалась виробництвом та торгівлею жіночим одягом. Пані Ольга дуже не хотіла розлучатися з минулим життям, проте життя все вирішило за неї. Після зруйнування власної домівки жінка переїхала до Києва – мегаполісу великих можливостей. Не дивлячись на звичні для приїжджих труднощі, вона змогла зібратись з силами та повторити свій успіх – і на сьогоднішній день в столиці працюють вже два її магазини.

У ході зустрічі підприємниця ознайомилась із порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, перевагами надання компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування та іншими актуальними послугами Державної служби зайнятості.

Особливо зацікавила пані Ольгу інформація про надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, оскільки в найближчому майбутньому вона планує створювати нові робочі місця. За пошуком працівників, за її запевненнями, обов’язково звернеться до спеціалістів Слов'янського центру зайнятості. Загалом, учасники зустрічі вирішили підтримувати тісний контакт і не забувати один про одного.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості