портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба зайнятості Донеччини візьме участь у розвитку закладів профтехосвіти

Опубліковано 02 лютого 2021 року, 18:35 , Донецький обласний центр зайнятості

Донецький обласний центр зайнятості візьме участь у  розвитку чотирьох закладів профтехосвіти на Донеччині. 

Сьогодні,  2 лютого,  директорка Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко провела зустріч у форматі круглого столу із представниками Програми ООН із відновлення та розбудови миру та з онлайновим підключенням членів Ради роботодавців, які утворені при міських центрах зайнятості Краматорська, Слов’янська, Маріуполя та Бахмуту. 

Під час заходу були обговорені питання невідповідності якості освітніх послуг потребам ринку праці, залучення роботодавців для розробки професійних стандартів, навчальних планів і програм, дуальної форми освіти та інвестицій в матеріально-технічну базу в рамках реалізації проєкту "Розроблення стратегічних та інвестиційних планів розвитку закладів професійної (професійно-технічної) освіти в цільових регіонах".  

Для визначення заходів і конкретних механізмів, які допоможуть у процесі підготовки робочих кадрів, роботодавцям запропоновано пройти опитування. Його результати будуть інформаційним підґрунтям під час розроблення стратегічних та інвестиційних планів розвитку чотирьох закладів профтехосвіти регіону.