портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба зайнятості надає переселенцям необхідну підтримку та допомогу у працевлаштуванні

Опубліковано 17 липня 2024 року, 12:15 , Донецький обласний центр зайнятості

Війна внесла корективи у звичний ритм життя та роботи, спричинивши серйозні трансформації на ринку праці. Жителі прифронтових областей та регіонів, де відбуваються воєнні дії, переїжджають в інші регіони країни, шукаючи для себе нові перспективи та робочі місця. 

Проте, навіть у складні часи, багато людей знаходять можливості для самореалізації та працевлаштування.

Сьогодні ми розповімо історію Людмили Доценко, жительки міста Костянтинівки, яка через війну переїхала до Обухівської селищної ради Дніпропетровської області.

Людмила – досвідчений економіст з податків і зборів, яка протягом багатьох років працювала за фахом. Після переїзду на нове місце проживання самостійний пошук роботи виявився складним завданням.

Жінка звернулася до фахівців Костянтинівського міського центру зайнятості, де отримала необхідну підтримку та допомогу у працевлаштуванні.

Кар'єрний радник центру зайнятості разом з Людмилою розробили індивідуальний план працевлаштування, підібрали вакансії, які відповідали її досвіду та навичкам.

Пошукачка успішно пройшла співбесіду та була працевлаштована на посаду бухгалтера (з можливістю дистанційної роботи) у фізичної особи-підприємця Катерини Боголюбової.

Важливо зазначити, що переселенка скористалася можливістю підвищити свою кваліфікацію у центрі профтехосвіти Державної служби зайнятості. Це допомогло їй розширити знання та навички, що стало додатковим фактором успішного працевлаштування.

Служба зайнятості робить усе можливе, щоб допомогти людям у складній життєвій ситуації знайти роботу та розпочати нове життя.

Звертайтеся до наших фахівців, контакти можна знайти тут: https://t1p.de/2u2np.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.