портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Службою зайнятості Донеччини проведено масштабний онлайнпрезентаційний захід з підприємствами групи Метінвест

Опубліковано 19 жовтня 2022 року, 18:00 , Донецький обласний центр зайнятості

Сьогодні, 19 жовтня, фахівці Донецького обласного центру зайнятості організували для пошукачів роботи онлайнзустрічі з представниками підприємств групи Метінвест . Під час відеоконференції були презентовані близько 1000 актуальних вакансій Покровська, Кам’янського та Запоріжжя. 447 пошукачів мали можливість поспілкуватися з  роботодавцями.

«Сьогодні ми проводимо онлайнзахід під гаслом «Знайдемо роботу разом» разом з нашими давніми і надійними партнерами, потужними роботодавцями - підприємствами групи Метінвест. Підприємства, яким вдалося, навіть в такий складний час, зберегти гідні умови заробітної плати, потужний соціальний пакет, медичне страхування, можливість проходження навчання. Наш захід – унікальна можливість познайомитися з умовами праці та почути відповіді на всі свої питання. Найкраще, що ми можемо зробити сьогодні разом, не знаходячись безпосередньо на передовій, – це забезпечити економічний тил країни. Разом знайти роботу і почати працювати. Разом робити свій внесок до наближення перемоги», – говорить директор Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко.

Наразі на підприємствах відкриті вакансії із заробітною платою від 20 до 50 тис грн. в залежності від кваліфікації працівника. Також працевлаштованим надається житло або частково компенсується його оренда, що значною мірою полегшує вирішення побутових питань для пошукачів.

«Багато підприємств країни або зупинилися, або суттєво зменшили обсяги виробництва. У зв’язку з цим на ринку праці знаходяться велика кількість кваліфікованих робітників, які не знають куди звертатися. Завдяки таким зустрічам ми зможемо налагодити тісний зв’язок та забезпечити стабільною та добре оплачуваною роботою», – зазначав директор Центру кар’єри Метінвест Віталій Тишечко.

Під час зустрічі фахівці Центру кар’єри Метінвест ознайомили з переліком вакантних посад, поінформували про умови праці, графік роботи та розмір заробітної плати. Також увага акцентувалася на можливості проходження профнавчання безпосередньо у роботодавця.

Єдиний порталі вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

Телефон Call-центру Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

Донецька обласна служба зайнятості