портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Соцгуртожиток для дітей-сиріт приєднався до волонтерства

Опубліковано 12 вересня 2022 року, 16:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Соцгуртожиток для дітей-сиріт разом з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації під час воєнного стану приєдналися до волонтерства

Під час військової агресії кожен з нас повинен робити все задля перемоги. І навіть більше. Тому Соцгуртожиток і управління не стоять осторонь, активно включаються у волонтерський рух, де необхідна допомога: пакують, вантажать гуманітарну допомогу, возять її на схід України, готують їжу, годують переселенців і міжнародних волонтерів, здійснюють соціальний супровід та багато чого ще.

За підтримки міжнародної місії Samaritan`s Purse з Дніпра до Донецької області було доставлено тону харчові продукти для гуманітарних потреб населення міст Дружківки та Миколаївки.

У Чернівцях, на базі громадської організації «DobroLevel» представники міжнародної місії Samaritan`s Purse та переселенці зі всіх куточків України забезпечуються гарячими обідами.

Весь час здійснюється соціальний супровід сиріт, які стали вимушеними переселенцями, надаються консультації та допомога іншим внутрішньо переміщеним особам з соціальних питань.

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації