портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Соцгуртожиток для дітей-сиріт взяв участь у засіданні «круглого столу» щодо Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, Мир, Безпека»

Опубліковано 06 квітня 2021 року, 16:39 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Соцгуртожиток для дітей-сиріт взяв участь у засіданні «круглого столу» «Координаційний механізм ефективної реалізації Регіонального плану дій на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325  «Жінки, Мир, Безпека» у  Донецькій області»

5 квітня Соцгуртожиток для дітей-сиріт взяв участь в обговоренні координаційного механізму між представниками обласних органів влади та представниками інститутів громадянського суспільства, у тому числі групами самодопомоги та Коаліцією 1325 у Донецькій області.

Організаторами «круглого столу»  виступили Запорізький  благодійний  фонд   «Єдність» за  майбутнє»  та Структура ООН Жінки.

Одним із важливих питань став розгляд Регіонального плану дій 1325 у Донецькій області, який проаналізувала начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна.

Про роль, яку відіграє громадянське суспільство  в ефективному впровадженні Регіонального плану дій 1325 у Донецькій області розповіли мобілізаторки груп самодопомоги Юлія Тимчак,  Юлія Вязмина та координаторка Коаліції 1325 у Донецькій  області Лілія Кісліцина.

Соцгуртожиток взяв участь в інтерактивному обговоренні питань співпраці інститутів громадянського суспільства та регіональних органів державної влади щодо реалізації Регіонального плану дій 1325 у Донецькій області.

Наприкінці «круглого столу» присутні підбили підсумки обговорення  співпраці між органами державної влади і громадського суспільства, намітили подальші кроки по реалізації  Регіонального плану дій на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325  «Жінки, Мир, Безпека» у  Донецькій області».