портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Соціальні заклади, що знаходяться у підпорядкуванні управління сімʼї, молоді та масових заходів з національно-патріотичного виховання облдержадміністрації готуються до весни

Опубліковано 19 березня 2024 року, 18:00

Працівники комунального закладу «Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» 16 березня організували суботник на території, де розташований центр.

Через бойові дії, що ведуться на території Донецької області соціальні заклади змушені були релокуватися до інших міст України. Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями був релокований зі Словʼянська до Києва і потребує допомоги у відновленні та облаштуванні території.

Під час суботника працівники центру спільно з представниками управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та вихованцями центру прибирали листя та сміття. Завдяки спільним зусиллям територія центру стала чистою та охайною.

Відтепер заклад готовий приймати дітей та молодь на весняній, оновленій території, де вони зможуть отримати необхідну допомогу та підтримку. А саме: підтримувати фізичний та психічний стан клієнтів; проводити адаптацію та інтеграцю дітей та молоді з функціональними обмеженнями у суспільство; надавати послуги з соціально – психологічної та фізичної реабілітації; психологічні послуги; соціально-педагогічні; Соціально-медичні; інформаційні послуги дітям, молоді та їх батькам.