портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"Співдія-хаб" Донецька область розширює свою діяльність

Опубліковано 11 липня 2022 року, 10:06 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

До "Співдія-хаб" Донецька область надійшло близько 59 тисяч замовлень від мешканців області, повідомляє Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання.

В умовах військового стану одним з проблемних питань є надання гуманітарної допомоги для мешканців громад на підконтрольній території. Її потрібно знайти, розфасувати та доставити навіть під загрозою обстрілів. До цієї великої роботи хабу залучені представники облдержадміністрацій, райдержадміністрацій, місцевих адміністрацій, комунальних установ, національної поліції, добровольчих батальйонів та волонтери Донецької та Дніпропетровської областей.

Зараз до роботи "Співдія-хаб" Донецька область долучилась гуманітарна асоціація «Все буде добре», донором, якої виступає американський фонд World Central Kitchen. Асоціація допоможе виконати заявки мешканців громад Донеччини на продуктові набори – буде виділено близько 30 тисяч наборів. Перші громади вже отримали по 500 наборів для своїх жителів.

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання