портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Співпраця з релокованими установами: Слов’янський міський центр зайнятості продовжує взаємодію з ДДПУ

Опубліковано 30 серпня 2022 року, 11:12

Найбільший навчальний заклад міста Слов’янська – Донбаський державний педагогічний університет – наразі перемістився в Дніпро. Упродовж багатьох років фахівці Слов’янського міського центру зайнятості тісно співпрацювали з ним в напрямках профорієнтації, підбору персоналу та продовжують підтримувати цей зв’язок і сьогодні. 

Тож, задля цього фахівці мобільної групи провели першу поза Слов’янськом робочу зустріч з очільницею закладу, професоркою Світланою Омельченко та начальником відділу кадрів Євгенієм Сіліним. Представники вишу розповіли, що частина викладачів та персоналу перемістилась до Дніпра, а хтось роз’їхався іншими містами України або переїхав за кордон. Незважаючи на це, робота продовжується в дистанційному форматі. 

В свою чергу, фахівці служби зайнятості запропонували свою допомогу у підборі необхідного персоналу, ознайомили керівництво ДДПУ з професійно-кваліфікаційним складом безробітних, що перебувають на обліку в Слов’янському центрі зайнятості та відповідають профілю навчального закладу. Були обговорені можливості зустрічі роботодавця з претендентами на перспективні вакансії в онлайн та офлайн форматі, якщо виникне така потреба. Також в ході бесіди учасники запланували активізувати спільну профорієнтаційну діяльність у зв’язку з початком нового навчального року.

Наостанок сторони домовились про взаємну участь в робочих заходах обох організацій, намітили напрямки подальшої співпраці та висловили впевненість, що вона неодмінно буде продовжуватись.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецького обласного центру зайнятості