портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Сприяємо працевлаштуванню осіб з інвалідністю

Опубліковано 04 грудня 2023 року, 11:19 , Донецький обласний центр зайнятості

Серед історій працевлаштування наших клієнтів чимало прикладів позитивного вирішення питань зайнятості осіб з інвалідністю. Їх героїв єднає цілеспрямованість та висока мотивація до праці. Розповімо про одну з них - пані Зою, переселенку з міста Бахмут.

За професією жінка контролер-касир. Переїхавши до міста Дніпро, вона стикнулася із складнощами у пошуку роботи та звернулася до Бахмутського міського центру зайнятості. Індивідуальний план працевлаштування був розроблений з урахуванням обмежень за станом здоров’я, які були пов’язані з вадами слуху.

Завдяки онлайн-тренінгам з техніки пошуку роботи жінка навчилась якісно складати резюме та презентувати себе роботодавцю. Пошукачка успішно пройшла співбесіду та отримала роботу в одному із супермаркетів міста Дніпро.

На робочому місці жінка швидко адаптувалася та вже зарекомендувала себе кваліфікованим та дисциплінованим працівником з високим ступенем самостійності у подальшому розвитку кар'єри.

Докладніше про послуги служби зайнятості людям з інвалідністю тут: https://t1p.de/67hiq

Якщо виникли питання або потрібна детальна консультація, звертайтеся до Call-центру Донецького обласного центру зайнятості 0-800-33-61-67.