портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стадіон, школа та лікарня: голова Донецької ОДА проінспектував оновлення інфраструктури у Волновасі

Опубліковано 22 серпня 2020 року, 15:41

Роботи зі спорудження стадіону, термомодернізації школи та капітального ремонту відділення екстреної невідкладної медичної допомоги у районній центральній лікарні проінспектував у Волновасі голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у суботу, 22 серпня.  

Першим пунктом робочої поїздки очільника області до Волновахи став стадіон, що споруджується в місті у рамках національної програми «Велике будівництво». Наразі там тривають роботи з облаштування футбольного поля. До жовтня 2020 року стадіон, що будується з «нуля», має  бути готовий прийняти перших відвідувачів.

Сучасний стадіон споруджується  на території біля Волноваської загальноосвітньої школи № 3, а тому вони можуть розглядатися як єдиний комплекс. 

У самій школі, що була побудована у 1938 році, реалізується проєкт з термомодернізації та термосанації будівлі, який бере участь у кредитній програмі Європейського Інвестиційного банку «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України». Обговорюється питання щодо проведення капітального ремонту всієї школи. Область готова допомогти при умові співфінансування з місцевого бюджету.

Також Павло Кириленко зустрівся з мешканцями міста та району. На зустрічі обговорювалися такі проблемні питання, як водопостачання селища Донське і підготовка шкіл до нового навчального року.

Голова Донецької облдержадміністрації побував і у Волноваській районній центральній лікарні,  де триває капітальний ремонт відділення екстреної невідкладної медичної допомоги.  Там же Павло Кириленко передав для немовлят сорочки-обереги в рамках акції «Народжені у вишиванках».