портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стало відомо, про що говорили на зустрічі Павла Кириленка з міністром культури та інформаційної політики

Опубліковано 28 березня 2023 року, 19:59

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко обговорив на зустрічі з міністром культури та інформаційної політики України Олександром Ткаченком питання зміцнення ментального здоров’я жителів Донеччини, зокрема дітей.

Міністр провів сьогоднішній день у нашій області, відвідав заклади культури Костянтинівки, Дружківки та Краматорська – ці міста, як і вся область, регулярно зазнають російських обстрілів та ракетних ударів – люди тут живуть у постійному стресі.

- Розробляємо план щодо покращення психологічного стану жителів області у тому числі й за допомогою культури, - наголошує очільник області.

На зустрічі говорили про організацію культурних десантів, сучасних виставок, спрямованих на невеликі аудиторії - для тих людей, які навіть в нинішніх умовах залишаються на Донеччині. Зрозуміло, при проведенні подібних заходів основну увагу будуть приділяти питанням безпеки. 

- Дякую пану Олександру за пильну увагу до проблем Донеччини. Наслідки російської агресії подолаємо тільки разом! - наголосив Павло Кириленко.