портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«STARTUP кар'єри»: завершився другий етап профорієнтаційного проєкту для студентів Донеччини

Опубліковано 29 квітня 2024 року, 13:20 , Донецький обласний центр зайнятості

Другий етап профорієнтаційного проєкту Донецької обласної служби зайнятості «Плануй! Розвивайся! Знаходь!», присвячений розвитку та підтримці студентської молоді, успішно завершився. Декада «STARTUP кар'єри», яка тривала з 15 по 26 квітня, стала справжнім джерелом натхнення та практичних знань для понад тисячі юнаків та дівчат з числа студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів.

Протягом декади студенти мали можливість взяти участь у низці цікавих та корисних заходів, спрямованих на їхнє професійне зростання та самореалізацію. Фахівці служби зайнятості виступили в ролі мудрих наставників, надаючи молоді цінні поради та підтримку на шляху до успішної кар'єри.

Ці зустрічі стали цінним джерелом відповідей на питання, що турбують студентів щодо їхнього кар'єрного розвитку. Студенти навчилися правильно презентувати себе та свої навички під час співбесіди, що значно збільшує їхні шанси на успішне працевлаштування. Вони також отримали знання про ефективні методи пошуку роботи, навчилися користуватися онлайн-ресурсами та правильно читати вакансії.

Фахівці допомогли молоді створити чітке та лаконічне резюме, яке вигідно підкреслить їхні сильні сторони та досвід.

Для тих, хто прагне розпочати власну справу, фахівці служби зайнятості провели семінари, де розповіли про перші кроки на шляху до створення бізнесу, правила складання бізнес-плану, умови грантової програми «єРобота», досвід діючих підприємців тощо.

Декада «STARTUP кар'єри» стала для студентів не лише періодом отримання нових знань та навичок, але й часом важливих відкриттів та нових можливостей. Завдяки підтримці фахівців молодь змогла краще зрозуміти свої цілі та прагнення, розробити чітку стратегію для їх досягнення, повірити у власні сили та можливості.

Якщо вам потрібна допомога у професійному самовизначенні та побудові успішної кар’єри, звертайтеся до наших фахівців https://t1p.de/2u2np.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.