портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стартував біговий челендж «Разом до Перемоги», присвячений Дню захисників і захисниць України

Опубліковано 16 вересня 2023 року, 17:35 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

16 вересня в місті Полтава розпочався біговий челендж «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ», що триватиме до 1 жовтня – Дня захисників і захисниць України.

Старт заходу дав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик разом із учнями і студентами комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки».

Організатором челенджу є Біговий клуб «Донеччина». Мета – вшанування мужності та героїзму воїнів, які боронять незалежність і територіальну цілісність України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, популяризації здорового способу життя.

До челенджу запрошуються всі мешканці Донецької області (забезпечення безпеки при проведенні заходу покладається особисто на його учасників). Для участі необхідно пробігти будь-яку дистанцію, у будь-якому безпечному місці, і поділитися своїм біговим досягненням у Телеграм-групі «Біговий клуб «Донеччина» за посиланням https://t.me/+cSvSx2mKBP42YTli, зазначивши населений пункт Донецької області, в якому проживаєте або в який бажаєте повернутися (кількість пробіжок і зазначених населених пунктів не обмежується).

Вітаються бігові досягнення з фото, які розкривають мету челенджу, розміщення їх у соцмережах (Фейсбук, Інстаграм) із зазначенням хештегу #БіговийКлубДонеччина.

3 жовтня організаторами челенджу будуть підбиті підсумки та відзначені:

- територіальні громади, за які пробігли найбільшу кількість кілометрів;

- найкреативніші фото учасників челенджу.

Долучайтесь до челенджу!

За інформацією управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації