портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Стартував шостий Всеукраїнський фестиваль України "Ліга сміху"

Опубліковано 04 лютого 2020 року, 14:40 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Команда Дружківського дитячого будинку – інтернату системи соціального захисту населення області «Свій формат» - вдруге учасники фестивалю «Ліга сміху»

Вже вшосте "Квартал 95" та "Drive production" збирає молодіжні гумористичні колективи в Одесі для того, щоб визначити майбутнього чемпіона України з гумору.

З 25 січня по 02 лютого 2020 року в м. Одеса стартував шостий Всеукраїнський фестиваль України  "Ліга сміху".

Двісті десять команд із різних міст України та  інших країн: Молдови, Білорусі, Ізраїлю, Азейбарджана та Грузії зібралися в м. Одеса, щоб отримати свій шанс потрапити до сезону 2020 року.

Лише 18 команд пройшли до гала–концерту, серед яких і команда Дружківського дитячого будинку–інтернату «Свій формат».

Команда вихованців Дружківського дитячого будинку–інтернату «Свій формат» вже вдруге представила Донецьку область в Одесі на фестивалі «Ліга сміху».

Співпраця колективу інтернатного закладу, тренерів з м. Краматорськ Данила Антончика, Олександра Горіна та талановитість і завзятість представників команди «Свій формат» дали свої позитивні результати.

Вперше команда «Свій формат» прийняла участь у фестивалі «Ліга сміху»  в 2018 році. Це була дивовижна мить людського єднання, що вийшла далеко за межі просто конкурсної програми. Хлопці й дівчата з Дружківського дитячого будинку-інтернату – молодь з особливими потребами, змогли зробити те, що так важко зробити багатьом, провести суспільство на крок вперед до загальнолюдських цінностей, зробити його трішки справедливішим і більш гуманним. А найвищою нагородою для команди став Кубок Чемпіонів фестивалю.

В цьому році команда «Свій формат» приголомшливо долучилась до феєричного фестивалю, заявивши про себе, як про гідний самобутній колектив.

Успішно подолавши перший та другий тури, залишивши позаду більш ніж              180 команд, вони увійшли в двадцятку кращих команд фестивалю!

Перед кожним виступом хвилювання команди розвіювали теплі оплески глядацької зали, підтримка зіркових тренерів та доброзичливість команд учасників!

Нагородою для команди став Кубок «ЧЕМПІОН ФЕСТИВАЛЮ «Ліга сміху – 2020».

Пишаємось! Бажаємо команді нових стартів, нових підкорених вершин і нових великих перемог!