портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Структурні підрозділи Донецької облдержадміністрації провели семінар для представників територіальних громад

Опубліковано 04 листопада 2021 року, 10:52 , Департамент економіки облдержадміністрації

Черговий семінар для представників органів місцевого самоврядування територіальних громад організували та провели 3 листопада управління впровадження реформ місцевого самоврядування департаменту економіки облдержадміністрації спільно з іншими структурними підрозділами Донецької облдержадміністрації.

На початку заходу представники департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації розповіли про функціонування системи охорони здоров’я в умовах пандемії, надали актуальну інформацію про стан вакцинації в області проти COVID-19.

Доповідачі департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації доповіли про організацію прийому громадян з питань соціального захисту населення та надання соціальних послуг населенню територіальних громад, зокрема про соціальні офіси області, механізм прийняття, опрацювання і передачі заяв та документів до органів соціального захисту населення, впровадження Програмного комплексу «Соціальна громада» в Донецькій області.

Наприкінці зустрічі службою у справах дітей облдержадміністрації представлена доповідь про влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання. Зазначено про позитивну динаміку збільшення кількості дітей, влаштованих до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу протягом 2016-2020 років та станом на сьогодні.