портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Структурні підрозділи Донецької ОДА спільно провели онлановий семінар щодо актуальних питань для громад

Опубліковано 18 лютого 2021 року, 15:08 , Департамент економіки облдержадміністрації

Представники майже 40 громад взяли участь в онлановому семінарі, який було проведено департаментом економіки Донецької облдержадміністрації спільно з організаційним управлінням облдержадміністрації, управлінням запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації та департаментом житлово-комунального господарства облдержадміністрації 17 лютого.

На початку заходу керівниця організаційного управління облдержадміністрації доповіла щодо основних заходів організаційної роботи в органах місцевого самоврядування. Присутні мали нагоду обговорити питання функціонування виконкомів в умовах карантинних обмежень.

Під час розгляду питання щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю, представник управління запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації надав актуальні роз’яснення необхідні для заповнення декларації.

Наприкінці зустрічі мова йшла про підготовку звітності щодо здійснення моніторингу стану розрахунків за житлово-комунальні послуги та інших показників у сфері житлово-комунального господарства. Було розглянуто основні параметри та вимоги щодо надання звітності. Представниця департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації надала детальні відповіді на запитання щодо складання звітів та подякувала всім за плідну співпрацю.