портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Структурні підрозділи ОДА провели семінар для представників органів місцевого самоврядування територіальних громад

Опубліковано 13 жовтня 2021 року, 13:09 , Департамент економіки облдержадміністрації

Онлайновий семінар для представників органів місцевого самоврядування територіальних громад провели  управління впровадження реформ місцевого самоврядування департаменту економіки Донецької облдержадміністрації спільно з іншими структурними підрозділами облдержадміністрації та апарату  ОДА  13 жовтня.  

На початку заходу представники управління з питань звернення громадян та доступу до публічної інформації облдержадміністрації розповіли про забезпечення конституційних прав громадян на звернення та доступ до публічної інформації, обговоривши нормативно-правову базу та основні аспекти питання; висвітлено питання розгляду звернень, що надходять через державну установу «Урядовий контактний центр».

Представниця Державного архіву Донецької області поінформувала присутніх щодо основних вимог до організації архівного зберігання в територіальних громадах. Вона наголосила на цінності документів та важливості їх гідного збереження для прийдешніх поколінь.

Наприкінці зустрічі управлінням діловодства та контролю облдержадміністрації представлена доповідь щодо загальних правил організації діловодства в державних органах та органах місцевого самоврядування, надано детальні роз’яснення щодо підготовки та оформлення документів на місцях.